Eventmanagement

Als EventmanagerB2B verzorg ik nu al meer dan 15 jaar turn-key evenementen op en rond het water voor de particulier en het bedrijfsleven. Onze professionele cultuur op het snijvlak van “fun & business” is de ideale setting voor  uw meetings, teambuilding, incentives, relatiedagen en bedrijfsevenement. (Zie ook www.LE16.nl )

Ongeacht de grote van het evenement nemen ik met plezier de algehele organisatie van u over.
Van concept tot en met de evaluatie gaan we voor maximaal resultaat.
En vanaf de 1ste gesprekken met u zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dat geldt desgewenst voor eventuele overnachtingen, transfers, promotie, tolken, print, invitation management, entertainment, beveiliging, vip-vervoer, catering, protocol, eventtraining/briefing en al die andere aandachtspunten die van belang zijn voor het succes van uw evenement.
Gedurende de duur van het project houden wij u geregeld op de hoogte en de tijdslijn in de gaten.

Heeft u een eigen evenementen-team of heeft u een voorkeur voor eigen leveranciers dan werken wij met net zo veel plezier met uw team en jullie leveranciers samen.

En dan is daar de dag van het evenement. Ik kijk er altijd weer naar uit want het blijft een feest om te zien hoe enthousiast jullie gasten reageren op het programma, het zeilen, elkaar, de locaties, het eten & drinken, de presentaties en de gastheer. En natuurlijk op de LE16 en de andere top schepen die zijn ingezet.

Alles Top

100% maatwerk op niveau,
waarbij uw zakelijke zeilevenement tot in ieder detail top wordt uitgewerkt en georganiseerd.

In nauwe samenspraak met uzelf en exact volgens uw eigen wensen. Van catering op culinair niveau en entertainment tot en met de volledige fulfillment van zakelijke events op en rond het water. Wij beschikken over ruime, professionele ervaring. Die ervaring is uw garantie voor een even onberispelijk als onvergetelijk evenement. Wij adviseren u graag en goed.

Event-training

Heeft u een bedrijfsevenement met een duidelijk doel voor ogen dan wilt u dat uw mensen dat goed uit dragen. Vergelijk het met een beursstand. Net als tijdens een beurs moeten uw mensen maximaal voorbereid zijn. Wij helpen u daarbij en bieden ter voorbereiding op uw evenement een event-training aan.

Organisatie: EventmanagerB2B

Ieder evenement is gebaat bij een eventmanager. Voor de kleinere events en de zeiltochten met de lemsteraak LE16 ben ik de schipper met die extra job. Voor grotere en meer complexe bedrijfsevenementen ben ik als EventmanagerB2B de projectleider die zorgt dat de algehele organisatie van A tot Z vlekkeloos verloopt. (Ik ben in die zin overigens ook als interim beschikbaar.)

Het project-team wordt opgebouwd in functie van de complexiteit en de specifieke aandachtspunten van het evenement. In de loop der jaren hebben we een netwerk opgebouwd dat op diverse niveaus kan opereren.
Lean is het devies. Kosten en gewenst resultaat lijken soms elkaars tegenpolen. Dat hoeft niet. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het evenement wordt een lean team van specialisten samengesteld. Dat drukt de overheadkosten terwijl anderzijds iedere specialist specifieke waarde toevoegt aan jullie evenement. Geen zorg, de co├Ârdinatie en opvolging ligt bij ons.

En heeft u een eigen evenementen-team of heeft u een voorkeur voor eigen leveranciers dan werken wij met net zo veel plezier met uw team en jullie leveranciers samen.

Start.
We beginnen met een goed gesprek, tevens briefing. Dan zorgen we allereerst voor een helder en transparant Praatstuk inclusief een overzichtelijke budgetindicatie en planning.

Last but not least!
verbinden – duurzaam – puur

Zeilen is puur, groen, duurzaam, dynamisch en fascinerend en telkens weer valt op hoe het samen zeilen mensen verbindt en verbroedert en aan boord hechte teams en vriendschappen ontstaan.

Je moet het doen, meemaken, zeg ik, schipper van de Lemsteraak LE16, dan pas beleef je het echt. Je hebt het nodig, haren in de wind, uitkijken over het wijdse water en een nog open horizon, voelen dat je leeft.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze nautische evenementen, zeiltochten en dagtochten met de lemsteraak LE16 bel of bezoek de site www.LE16.nl/zakelijk-zeilen